Belegging Portefeuille

Als enthousiast particulier belegger richt ik me op diverse investeringen, waaronder cryptovaluta, aandelen, vastgoed en crowdfunding. Op deze pagina deel ik mijn persoonlijke ervaringen, strategieën en inzichten.

De teksten op deze pagina zijn geschreven door ChatGPT 😎😎

Aandelen en ETF’s | Bitcoin en Crypto | Day en Swing Traden | Vastgoed | Crowdfunding

Jordi Snijders Coaching - Investeren

Mijn gediversifieerde beleggingsportfolio 📊📈

Aandelen en ETF’s

Als belegger richt ik me op aandelen, met een focus op dividend- en groeiaandelen op zowel de Europese als Amerikaanse markt. Mijn beleggingsstrategie is gericht op zowel de korte als de lange termijn. Aandelen houd ik in bezit totdat ze voldoende winst hebben behaald. Op dat moment schaal ik deze geleidelijk uit. Aan- en verkopen doe ik op basis van buy low, sell high. Aandelen gebruik ik om te investeren en te (swing)traden.

Jordi Snijders Coaching - Investeren

Bitcoin en Crypto

Als belegger in cryptovaluta richt ik me exclusief op Bitcoin en Ethereum, met een focus op langetermijngroei. Mijn strategie omvat actief in- en uitschalen, waarbij ik gebruik maak van vooraf bepaalde prijspunten (levels) om te kopen op lage niveaus en te verkopen op hoge niveaus. Hierbij maak ik gebruik van de volatiliteit van de markt en mijn beleggingsrendement maximaliseer door slimme in- en uitstapmomenten te identificeren. Crypto-investeringen brengen aanzienlijke risico’s met zich mee en vereisen grondige voorbereiding voordat je eraan begint. Het is essentieel om je goed in te lezen en vertrouwd te raken met de complexiteit en volatiliteit van de cryptomarkt voordat je besluit te investeren.

Day en Swing Traden

Als daytrader hanteer ik een strategie die bestaat uit zowel day- als swingtrading, met de focus op bitcoin als onderliggende asset. Door actief in te spelen op de marktbewegingen en korte termijn trends, probeer ik optimale winstkansen te benutten. Mijn doel is om op basis van technische analyses en marktindicatoren nauwkeurig koop- en verkoopbeslissingen te nemen. Het is belangrijk om te benadrukken dat daytrading en swingtrading zeer risicovolle activiteiten zijn, waarbij verstandig riskmanagement essentieel is. Daarnaast vereist het een hoog kennisniveau van beleggen en een grondig begrip van de markten om succesvol te zijn. Het is van groot belang om je bewust te zijn van de risico’s en verstandig om te gaan met deze vorm van handelen.

Jordi Snijders Coaching - Investeren
Jordi Snijders Coaching - Investeren

Vastgoed

Sinds 2023 investeer ik met succes in vastgoed, waarbij ik bewust heb gekozen voor garageboxen vanwege de kansen die ik hierin zie. Garageboxen bieden namelijk mogelijkheden als opslagruimte voor particulieren die in steeds kleinere huizen wonen. Met mijn strategische visie en marktanalyse heb ik kunnen profiteren van deze groeiende vraag naar extra opslagmogelijkheden. Het rendement van de investeringen bestaat uit huuropbrengsten en verwachte waardestijgingen.

Crowdfunding

Via crowdfunding investeer ik in diverse bedrijven, met een voorkeur voor vastgoed en bedrijven in bekende sectoren. Voorafgaand aan mijn investeringen doe ik grondig onderzoek naar het bedrijf om hun potentieel en betrouwbaarheid te beoordelen. Door zorgvuldig geselecteerde crowdfunding-investeringen diversifieer ik mijn portfolio en genereer ik opbrengsten in de vorm van rente. Om toegang te krijgen tot het doen van deze investeringen, heb ik mij aangesloten bij diverse platforms die ondernemer en investeerder samenbrengen.